Samarbetspartners

Vi på Pappersbyrån är bra på allt som handlar om siffror. Redovisning, skatter och löner är vår grej och det är inom dessa områden vi alltid strävar efter att lära oss mer och där vi vill kunna erbjuda effektiva lösningar åt våra kunder. Dessutom vill vi på Pappersbyrån också vara en bra affärspartner och ett ”bollplank” för företagaren som vill ha ett sådant stöd. För att hålla oss uppdaterade om näringslivet i Karlskrona och Blekinge har vi därför sett till att vara representerade i ett antal nätverk.

Under våren har vi exempelvis blivit samarbetspartners till Nyföretagarcentrum – något som vi ser som en bra möjlighet för att knyta goda kontakter med de som är i första skedet av sitt företagande. Vi är också medlemmar i Karlskrona Företags och Hantverkarförening – ett forum för att knyta affärskontakter för såväl vår egen del som för våra kunders räkning. I Karlskrona arbetar vi nära med både banker, försäkringsmäklare och organisationsutvecklare . Förutom dessa nätverk tillhör Papperbyrån Affärplan 6 – ett kontorslandskap och företagsnätverk som förutom oss består av proffs inom säljutveckling, marknadsföring och internationell handel.

Väljer ni Pappersbyrån så får ni förutom kompetenta redovisningskonsulter också en engagerad företagspartner som gärna ger tips och råd om vart ni kan vända er i andra frågor. Hör gärna av er för vidare frågor och funderingar!