Pappersbyrån i Karlskrona

Måste det vara svårt, dyrt och krångligt med redovisning och ekonomi?

Vi resonerade kring företagandets villkor, möjligheter och svårigheter. Av erfarenheter och feedback från kunder, företagspartners och nätverk genom åren så vet vi att det finns många företagare som sitter sena kvällar och tragglar bokföring och andra ekonomifrågor. Tid som med fördel hade kunnat läggas åt kärnverksamheten eller utebliven fritid. Att det saknades en aktör som i dessa fall mötte företagarens behov på enkelhet, rak prissättning och kunniga rådgivare stod snabbt klart.

Ur detta resonemang växte Pappersbyrån fram.

Personligt & tryggt

Våra kunder är alltid välkomna upp på vårt kontor i centrala Karlskrona och om din verksamhet kräver att vi kommer till dig så löser vi även det. Din redovisningskonsult finns alltid tillgänglig för dina frågor, stora som små.

Flexibelt & lokalt

Vi kan sköta hela företagets ekonomihantering eller göra punktinsatser på enstaka områden där du vill ha avlastning. Vår uppgift är att underlätta för dig så att du får tid över för din kärnverksamhet eller varför inte mer fritid.

Fastpris

Det som skiljer Pappersbyrån från många andra aktörer är att vi tillämpar fastpris på våra standardtjänster. Hos oss får du veta i förväg vad tjänsterna kommer att kosta ditt företag varje månad.